Project Description

Uppdraget

Köpingbadens Camping var i behov av en förnyad digital närvaro.

Deras äldre webbplats behövde dels mobilanpassas men också förenklas för besökarna. Det var många konkurrerande element på startsidan som gjorde webbplatsen utmanande att navigera i. Med utångspunkt att skapa en modernare, mer lättanvänd och tydligare webbplats började vårt arbete i detta projekt.

Kill your darlings

Sålla bland all information på webbplatsen, är något överflödigt? Bör något förstärkas? Här gjorde vi också en ansträngning att förtydliga strukturen och göra det lätt för besökaren att överskåda olika boendealternativ och lätt hitta till bokning och kontaktyta.

Förutom SCR:s bokningssystem som redan användes byggde vi ut bokningssidan till att innehålla ett formulär för att skicka bokningar direkt till Köpingbaden.

Köpingbadens nya webb använder en modern design där du aldrig är mer än ett klick ifrån att påbörja din bokningsprocess. Campingens atmosfär och känsla kommuniceras tydligt genom stora bildspel och informationen på webbplatsen är nu strukturerad och lättare att ta in för framtida och återkommande campinggäster.

Besök webbplatsen