Reklambyrå

I en djungel av varumärken kan det vara svårt att synas och höras. Vi hjälper dig, vare sig du vill bygga upp ditt varumärke från grunden eller ge det en uppfräschning. Innovativ och träffsäker grafisk design är vår specialitet!

Projektledning & Strategi

Hur ser era mål och visioner ut? Tycker ni att det är svårt att synas? Hur ni ska synas och på vilket sätt? Vi hjälper er vare sig det handlar om en mer långsiktig plan i att utveckla ert företags position på marknaden eller skapa en tillfällig kampanj för att lyfta en särskild produkt. Vår långa erfarenhet av varumärkesbyggande och konceptutveckling har gett oss både styrkan och verktygen att plocka fram er unika specialitet. Vårt härliga team med projektledare och grafiska designers är mästare på att kläcka den där perfekta reklamkampanjen och kan hjälpa er att skräddarsy marknadsföringsstrategier utefter era behov och önskemål.

Planering & Marknadsplan

För att lyckas med marknadsföring på lång sikt är marknadsplan ett bra verktyg som sammanställer strategier, mål och syfte för kommande kampanjer samt marknadsföringsaktiviteter. På så sätt skapar ni en överskådlig blick över alla koncept och vilken tidsram som finns för att planera och samordna alla aktiviteter. Ett perfekt verktyg om man älskar struktur och vill ligga steget före – i många fall flera månader eller år före! Vi hjälper er att komma fram till rätt strategier, med rätt medel och utformar även de olika kampanjerna åt och tillsammans med er. Självklart finns det många olika sätt att utveckla ett varumärke på. Oavsett om ni är i behov av en liten knuff ut i rampljuset eller behöver en mer långsiktig plan kan vi hjälpa er. Tveka inte att höra av er för ett förutsättningslöst möte. Vi är bra på att lyssna, har massor idéer på lager och bjuder självklart på kaffe!

Event- & festfixare

Är ni festsugna och vill premiera personalen, kunderna eller helt enkelt stärka ert varumärke genom att anordna ett event? Vi projektleder stora som små event, galna upptåg eller mer formella tillställningar. Med oss som partner får ni en kontakt som styr upp alla delar från inbjudningar, catering och lokal till dekoration och underhållning. Med vår grafiska avdelning och egna produktion kan vi erbjuda ett helhetskoncept. Vi skapar ett grafiskt manér för tillställningen och tar fram produkter som genomsyrar hela eventet. Med oss som hjälp kan ni luta er tillbaka, se till att glänsa och känna er som gäst på er egen fest!

Grafisk formgivning

Ett starkt visuellt formspråk är viktigt för att skapa ett starkt varumärke. Vårt kreativa gäng som skapar på vår grafiska avdelning är grymma på design som verkligen sticker ut och väcker uppmärksamhet. Genom att kombinera bildspråk, färg och form med slagkraftig copy, hjälper vi er att nå ut med rätt budskap på rätt plats. Vi formger all slags visuell kommunikation för att lyfta ert företag och inget projekt är varken för litet eller för stort. För oss är det oerhört viktigt att se och förstå ert varumärke i alla jobb vi gör, därför är idégenerering och research alltid en väsentlig del av vårt arbete för att säkerställa att era värdegrunder återspeglas i det visuella uttrycket.

Grafisk Identitet

Grunden i all kommunikation och varumärkesuppbyggnad är att först se till att ha en starkt varumärkesnamn och en logotyp som alla kan förknippa med just ert företag. Även om ni är rookies på marknaden eller önskar göra om ett redan befintligt varumärke, så formger vi och skapar er grafiska identitet. Behöver ni en logotyp, ett helt grafiskt manér eller en mer utvecklad manual för hur varumärket ska användas? Vi löser det.

Grafisk Produktion

Vi formger dagligen layouter och skapar original till både digitala plattformar och för tryck. Oavsett om ni vill ha en annons till sociala medier eller som ska tryckas i den lokala tidningen. Om ni behöver en informationsfolder, designa en förpackning, skapa en liten eller stor kampanj, visitkort, bildekor eller profilprodukter. Vi kan det mesta.

Copy

Att skapa text som verkligen talar och har det där lilla extra är en konst. All text på produkter, i annonser, på kampanjer eller på hemsidor är noga genomarbetat för att reflektera tjänsten eller produkten på bästa sätt. Att sätta enkla ord på något komplicerat eller att genom starka budskap träffa precis rätt är något vi jobbar med dagligen och något vi sällan lyfter att vi är grymt bra på. Vi visar gärna exempel på hur vi hjälpt andra och ger vår vision om vad som hade passat för er.

Sociala medier

Sociala medier. Att sociala medier är betydelsefullt för lyckade affärer är ingen nyhet. Med hjälp av digitala kampanjer som florera på det mest välkända plattformarna kan ni enkelt nå ut till både nya och trogna kunder. Vi kan hjälpa er att komma igång med kampanjerna och hitta rätt känsla för era konton. Allt ifrån en plan för närvaro på sociala medier till innehåll i form av rätt text och bild – allt noga anpassat till er önskade målgrupp. Vi hjälper även till att sköta uppdateringarna för att hålla ert konto så aktivt som möjligt. Genom en vältänkt plan för sociala medier är det lättare att uppnå målsättningar och nå ut till de målgrupper ni önskar. Oavsätt om ni tänker er något inlägg i månaden eller om det ska vara en mer omfattande kampanj med löpande uppdatering. Vi hjälper er att se vad ni behöver, vad som passar er vision och budget och genom vilka kanaler som ni bäst når resultat. Behöver ni även uppdatera er sidinfo, skapa en ny sida från grunden eller få alla konton att vara enhetliga hjälper vi er.

Innehåll & design

Hur fångar man betraktarens intresse på ett ögonblick? Vilken rubrik passar bäst för ert budskap? Hur får vi fler användare att se oss? Det är frågor som vi svarar på när vi skapar innehåll och layout för kampanjer och nya annonser. Oavsett vilken plattform eller storlek på uppdraget ser vi alltid till att reflektera över text och design och skapar ett intressant innehåll som sticker ut. Har ni redan ett grafiskt manér ser vi till att lyfta det ytterligare en nivå och får vi helt fria händer lovar vi att ni kommer bli positivt överraskade och vi vågar nästan säga: blown-away. 

Annonsering

Att annonsera på sociala plattformar är ett effektivt tillvägagångssätt för att nå ut till fler användare och kunder. Det är svårt att få samma genomslagskraft om man endast uppdaterar kontot med inlägg. Utefter er budget och mål anpassar vi storlek på annonsering, ger förslag på vart ni bäst kan annonsera och anpassar budskapet till olika format. Genom att specificera målgruppen via intressen, geografiskt och olika tidpunkter ser vi till att rätt budskap, når rätt person, vid rätt tillfälle. Bra va?

Webbdesign & SEO

Genom en väl anpassad hemsida kan ni på oändligt många sätt lyfta och visa på era styrkor och förklara kärnan i er företagsvision och vad ni erbjuder. Vår styrka är att skapa layouten för er hemsida, att se till helheten med både snygg design, funktion och användarvänlighet och på så sätt skapa en funktionell och modern webblösning. För oss är det självklart att er hemsida ska återspegla ert företag och dess värdegrunder och på ett trovärdigt sätt . Vi producerar helt nya hemsidor eller uppdaterar en redan befintlig, så att hemsidan känns relevant och uppdaterad till dagens krav på säkerhet och funktion.

En hemsida kan ofta ses som navet för ett företag när det kommer till digital närvaro och är många gånger första steget för kunder att ta reda på mer information och se över vilka produkter och tjänster som erbjuds. Ännu viktigare är det genom utvecklingen av sociala medier att ha en stabil grund att luta er tillbaka på och som alltid fungerar som en avsändare att hänvisa till.

Underhåll & uppdatering

En webbsida är en levande produkt som behöver underhållning för att fungera optimalt och långsiktigt. Vi tar även hand om er hemsida efter uppbyggnad och leverans. Beroende på hemsidans omfattning skräddarsyr vi ett kostnadsförslag innehållande nödvändiga uppdateringar och underhållsavtal, anpassat helt efter era behov.

SEO

Vi erbjuder även sökmotoroptimering och sökordsanalys för att kunder och nya potentiella målgrupper enklare ska kunna hitta er hemsida via sökmotorer som ex. Google. Genom att optimera er hemsida med olika metoder och tekniker ökar chanserna att hamna högt i sökfälten när kunder är ute efter en specifik produkt eller tjänst. Tillsammans går vi igenom era önskemål om vilka sökord ni finner mest attraktiva för er målgrupp och hur ni helst vill profilera er i företagsdjungeln.

Fotografering & redigering

Vi erbjuder fotografering ur nya perspektiv som får ert visuella språk att poppa. Behöver ni nya kampanjbilder, uppdaterar era personalbilder eller bara ta det spektakulära fotot till väggen i fikarummet, det fixar vi. Vi har även breda kunskaper inom bildredigering och bildkomposition, vilket är en perfekt kombination när det kommer till att skapa produkter som kräver hög kvalitet på bildspråket. Låt oss inspirera dig! Med en portabel studio kan vi enkelt bemöta era behov vid fotografering samt erbjuda olika tjänster. Allt ifrån att fotografera produkter och livsmedel till mingelbilder på event och dokumentation. Vi fotograferar och levererar bilder till alla slags ändamål, oavsett om det är människor eller miljöer som ska vara i fokus.

Miljö & Personal

Behöver ni nya personalbilder att hänga på kontoret eller ska ni skapa en kampanj med en viss utomhusmiljö? Vi fotar personporträtt, personalbilder samt olika miljöer för alla tillfällen. Önskar ni ha er egen lokal som bakgrund åker vi gärna ut till er och fotograferar. Är det istället en enkel studiobild med svart eller vid bakgrund bjuder vi in till vårt kontor eller bär med vår portabla studio till vald plats.

Produkt & Livsmedel

Har ni inte egna bilder på era produkter eller livsmedel hjälper vi er gärna att fota och styla dem. Vi anpassar miljö och bakgrund efter önskemål och fotar dem för att passa till rätt ändamål. Kanske ska de användas till en ny trycksak, en foliering eller annons? Vi hjälper er gärna att spåna på idéer, ger förslag på upplägg och hur vi tänker kring fotograferingen.

Mingel & Event

Ska ni ha ett event, konferens, inspirationsmöte eller personalfest kan ni boka in oss som mingelfotograf och att dokumentera tillställningen. Vill ni lyfta välkomnandet lite extra ordnar vi med en fotovägg efter önskad layout och tar entrébilder. Vi minglar runt och fotar möten, dokumenterar föreläsningar, middagen, underhållningen och fångar ert speciella ögonblick. För att lägga den sista touchen på bilderna redigerar vi dem alltid för att skapa rätt känsla. Vi retuscherar, redigerar och skapa nya bildkompositioner för att nå precis det resultat både ni och vi önskar!

Rulla till toppen